Zorghotels.eu biedt u een selectie van particuliere accommodaties voor verblijf met zorg of de mogelijkheid daartoe en beperkt zich hierbij niet tot Nederland.

 

Er is geselecteerd uit:

• tijdelijk verblijf inclusief eerstelijnsverblijf (ELV) in herstelcentra (H-ikoon)
• permanent verblijf in zorgvilla’s als het thuis niet meer gaat (Z-ikoon)

 

Alle vermelde adressen zijn vooraf door ons bezocht en beoordeeld. Bij de beoordeling wordt met name gelet op sfeer, persoonlijke aandacht en bejegening, rolstoeltoegankelijkheid, kwaliteit, algemene hygiëne, orde en netheid.  Bij het criterium kwaliteit moet worden gedacht aan materiële degelijkheid en staat van onderhoud. 
Sterren geven onze persoonlijke waardering weer voor het betreffende adres na ons laatste bezoek.

Het oordeel van anderen volgens ZorgkaartNederland wordt eveneens weergegeven.

 

Deze website is opgezet als wegwijzer. Wij zijn geen boekingskantoor en hebben dus geen bemoeienis met tarieven! Ter voorkoming van misverstanden adviseren wij om rechtstreeks bij het geselecteerde adres te boeken. Deze website biedt hiervoor twee mogelijkheden (telefonisch of via de eigen website van de accommodatie). Mocht er dan onverhoopt tóch iets fout gaan dan weet u wie u verantwoordelijk moet houden. 

Vermelde adressen kunnen op deze website ook mantelzorgarrangementen aanbieden; een uitkomst voor verzorgers en degenen die van hun zorg afhankelijk zijn.

Arrangementen van rolstoelaangepaste hotels die zélf geen zorg aanbieden vindt men op goldencrosshotels.com

 

De vermelde accommodaties hebben niet allemaal dezelfde faciliteiten. Check daarom altijd, vóórdat u boekt of de geselecteerde accommodatie wel aan uw persoonlijke behoeften voldoet!

 

Wij streven naar correcte informatieverstrekking, maar kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden op deze en/of hiermede verbonden websites.

 

Deze website werd ontworpen en ontwikkeld door:  

Maaike Hammerstein www.maaikemedia.nl

Gosling Cools www.cobiz.nl

 

Vertalingen:

Duits: Suraj Shiamrai Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pools: Karolina Jankowska Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Webbeheer:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.